Kobberbryllup : Bordkort – Menukort – Invitationer – Velkomstsange

Personlige kort til jeres kobberbryllup

Få inspiration til festkortene til jeres kobberbryllup : Bordkort – Menukort – Invitationer
12½ års bryllupsdag eller med andre ord kobberbryllup. Inviter til kobberbryllupsfest – måske venter der en ‘halv’ æresport ! Send en personlig indbydelse til jeres gæster eller dæk et bord med smukke bordkort og menukort evt. med velkomstsange. Spørg hvis der er noget specielt I kunne tænke jer.
Måske I har en idé om noget der er udskåret i kobber – hjerter, tallet 12½, nøgler og træer eller hvis det skal holdes helt enkelt, kan I kigge på ‘Den enkle serie’ nederst på siden.

Hydra kobberbryllupskort
Hydra

Et hjerte i japan papir er limet oven på struktureret karton. Perler er sat på ståltråd og limet på den ene side. På den anden side er der to små kobberhjerter. “Pose”-bordkort med samme hjerte som på invitation/menukortet og gæstens navn skrevet i midten.

Pris (* se nederst):
Menukort / invitation: 27,- kr. – Foldet mål: 10,5 x 15 cm

Bordkort: 17,- kr. – Foldet mål: 5 x 10 cm

Mensa kobberbryllupskort
Mensa

Et enkelt kort i hammerslået karton. Navne, monogram og dato er skrevet på kortet og et kobberbånd er limet i siden.

Pris (* se nederst):
Menukort / invitation: 19,- kr. – Foldet mål: 10,5 x 15 cm

Bordkort: 12,- kr. – Foldet mål: 10,5 x 5 cm

Brunch kobberbryllupskort
Brunch

Invitér til morgenbord / brunch når I fejrer kobberbrylluppet. Invitation med et billede af morgenbrød og en udskåret mønsterfrise. En smal bordeauxfarvet stribet er printet inden i kortet, der kan ses igennem frisen.

Pris (* se nederst):
Invitation: 19,- kr. – Foldet mål: 10,5 x 15 cm

Den enkle serie

Enkel kobberbryllupsserie
Den enkle serie

Festkort ‘lige-ud-ad-landevejen’ – til jer der gerne vil ‘keep-it-simple’ – simpelthen bare gerne vil invitere til kobberbryllupsfest uden at skulle bruge tid på at skrive invitationer, bordkort og menukort.

Se hele serien her

Bestil prøvekort her Den færdige tekst fremsendes som pdf på mail til godkendelse.

Se kartontyper og skrifttyper her.

Servietter og udskårede emner som træer, sommerfugle m.m. kan også bestilles hos Festivitas. Ring eller skriv for yderligere information.

*) Priserne er for færdigmonterede kort inkl. ønske til personlig tekst.
Evt. printet monogram i samme stil som på det viste kort (et mertillæg kan forekomme, hvis der er specielle ønsker til monogrammet)
Hver invitation stiles til navngivne personer med evt. individuelle oplysninger som f.eks. ønskeliste, overnatning, m.m.
Der følger kuverter med til invitationerne (tillæg på 5 kr. hvis afsender og adressat ønskes påført). Bordkort er inkl. gæstens navn.
Med andre ord – ALT er inklusivt.