Priser og betingelser for festkort

Vejledende priser er anført ud for hvert festkort.
Da der er mange variationsmuligheder vil priserne også kunne variere – alt efter hvilke materialer der ønskes anvendt og om der er omfattende individuelle ønsker.
Ved prøvekortsbestilling kan en merpris blive pålagt ved tidskrævende unikke ønsker. Dette vil blive oplyst inden vi går i gang med prøvekortet. Alle priser er inkl. moms. Minimum bestilling er 10 kort.

Priserne er for færdigmonterede kort inkl. ønske til personlig tekst. Hver invitation stiles til navngivne personer med evt. individuelle oplysninger såsom ønskeliste, overnatning, m.m. Der følger kuverter med til invitationerne. Bordkort er inkl. gæstens navn.
Med andre ord – ALT er inklusivt.

Bestilling

Enten via email eller bestillingsformular for prøvekort (ikke telefonisk bestilling, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål).
Se yderligere information under Bestilling.

Genbestilling – Har du fået alle med … ?

Har du husket at bestille invitation/bordkort til alle dine gæster ?

Da efterbestillinger er tidskrævende pga genopstart af processen og da materialespild ofte kan forekomme, vil der blive pålagt et genopstartsgebyr på 75,- kr. Så husk at tjekke din gæsteliste så du undgår at skulle betale genopstartsgebyr + kortets pris + forsendelse.

Betaling

Når du har godkendt prøvesættet (eller pdf) og angivet hvor mange sæt du ønsker, indbetales beløbet senest 3 dage efter bekræftelse af ordren. Ordren påbegyndes først, når beløbet er indbetalt.
Betaling via bankoverførsel til konto: 6515 3051739816 (BankNordik), MobilePay 23 72 42 17 eller PayPal.

Forsendelse

Prøvekort er inkl. porto.
Fri forsendelse for ordrer over 1000,- kr.
PostNord breve (1-5 hverdage) anvendes som forsendelsesmetode.

Hvis ordren haster kan Quickbrev vælges. Der tillægges 27,- kr. (u. 100 g) eller 54,- kr. (u. 250 g).
Ved pakkeforsendelser får du en sms/mail fra PostNord (eller tilsvarende), når din pakke er klar til afhentning. Det er derfor vigtigt at du oplyser et gyldigt mobilnummer og mailadresse.
Festivitas hæfter ikke for forsinkelse af pakker under forsendelse.

Levering

Efter godkendelse af prøvesættet, vil leveringsterminen typisk være 5-10 dage afhængig af antal.

Returret

På lagervarer ydes 14 dages fuld returret (modtager betaler for returporto).
På bestillingsvarer og kundetilpassede varer er der ingen returret, men vi refunderer selvfølgelig det fulde beløb, hvis vi har begået en fejl.

Ret til ændringer forbeholdes. Der tages ligeledes forbehold for udsolgte materialer.