Komplet serie af bryllupskort – Diana-serien

Serien til det romantiske bryllup, der har lidt blonde-flæse-agtigt over sig. Borten på menukortet er udstandset i et flot mønster. Kortet består af to sider, der er limet på midten og er beregnet til at stå og pynte på bordet.
Bordkortet er skåret i samme stil og guldstolen kan fungere som et bordkort evt. med en gæstegave i eller bare stå til pynt på bordet med brudeparrets monogram.
Der er ikke produceret invitation og takkekort til serien, men hvis I har et ønske, så skriv til mig.

Denne serie kan mikses i materialer, størrelser, farver m.m.

Romantisk bord til bryllup – Diana serien

Flæsebort og snørklerier. Diana-serien består af et stort menukort til at sætte midt på bordet.
Bordkortet er i stil med menukortet.
Den lille stol med monogram kan evt. anvendes som ‘favor’-æske til et bolche el.lign. Man kan også lægge et løst navne-‘tag’ på stolen og dermed bruge den som bordkort.
Servietten er bundet sammen af et silkebånd med print. Et monogram i tyndt guldpapir er lagt ovenpå.

Herunder kan du se mål og priser på kortene. OBS! Prisen er INKLUSIV DIN TEKST.

Priserne er for færdigmonterede kort inkl. ønske til personlig tekst. Hver invitation stiles til navngivne personer med evt. individuelle oplysninger som f.eks. ønskeliste, overnatning, m.m. Der følger kuverter med til invitationerne (alm. hvide). Bordkort er inkl. gæstens navn. Med andre ord – ALT er inklusivt.

Bestilling (uforpligtende)

Ønsker du at bestille kort, et prøvekort, eller har du spørgsmål, kan du udfylde denne formular.

Menukort med menuen fordelt på for-/bagside. Et lille kort med brudeparrets navne er sat fast mellem de to sider. Menukortet egner sig til at stå midt på bordet for hver 4 personer (gerne runde borde).
Mål: 20 x 20 cm.

Pris: 95,- kr.

Bordkort med flæse i stil med menukortet. Gæstens navn påsat med 3D puder. Selve kortet er bukket så det står på en ‘fod’ 2 cm bred.
Foldet mål: 10 x 9 cm.

Pris: 19,- kr. inkl. gæstens navn.

Serviet foldet som en lille vifte. Monogram i tyndt guldpapir er lagt ovenpå servietten (kan sættes fast med en aftagelig limklat).

Pris:
Foldet serviet med bånd uden tryk: 19,- kr.
Foldet serviet med bånd med tryk: 24,- kr.
Monogram: 8,50 kr.

Lille stol med pålimet monogram (guldpapir). Kan åbnes og bruges som lille gaveæske. (Kan også anvendes som bordkort ved at lægge et navneskilt oven på stolen). Stolens mål: 5 x 12 cm.

Pris:
23,- kr. inkl. monogram.
16,- kr. excl. monogram
Evt. navneskilt 4,- kr.