Forside > Gør det selv / DIY
Gør det selv / DIY2018-10-03T07:28:55+00:00

Gør-det-selv / DIY Downloads

Her kan du finde færdigdesignede kort til din fest – lige til at downloade, printe og klippe ud.
Du kan anvende downloads ubegrænset antal gange til flere formål (se betingelser nederst).
Da det er elektroniske filer, kan du også indsætte dem i en mail.

Skal du fejre en begivenhed og vil du egentlig gerne selv klippe/klistre/folde dine invitationer, bordkort, menukort m.m., men mangler inspiration til at skabe kortene, vil du her på siden kunne finde downloadpakker med kort, som du selv kan printe. Du har mulighed for at gøre dem personlige ved at hente jpg filerne ind i et tekstbehandlingsprogram og skrive din egen tekst, for derefter at printe dem ud og klippe til.
Da det er elektroniske filer, kan de indsættes i en mail, så du sparer klippearbejdet og portoen.

Du kan altså udleve din kreative side og samtidig spare penge ved selv at gøre arbejdet. Hvis du er faldet for designet, men egentlig helst vil slippe for at gøre arbejdet, kan du få Festivitas til det. Skriv en mail på festivitas.net@gmail.com for at få et tilbud.

Sådan køber du en download-pakke:

Download-pakker kan købes ved at lægge i indkøbskurv og vælge én af 3 betalingsmuligheder:

  • Betaling direkte via kreditkort: Instant download. Der vil være et download-link i din email-kvittering og du vil kunne bruge pakken med det samme.
  • Betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Du vil modtage en mail med zip-filen vedhæftet, når indbetaling er registreret (kan gå op til 48 timer afhængig af bank). Du skal sikre dig, at din email vil kunne modtage en zip-fil, på den størrelse, der er angivet ud for det design, du ønsker at downloade.

Betingelser

Digitale download filer kan ikke byttes eller returneres.
Ved modtagelse af download filer fraskriver du dig automatisk fortrydelsesretten.

Alle downloads fra Festivitas.net må kun bruges privat og er ikke beregnet til kommercielt brug. Downloadfiler fra Festivitas.net må ikke videredistribueres, foræres væk, overdrages eller sælges hverken i ændret eller uændret form. Downloads må benyttes ubegrænset antal gange, så længe det er til privat brug.