DIY Julepynt

Er du Gør-det-selv-typen, og vil du gerne selv lave din julepynt? Her kan du finde inspiration til alt, der hører julen til – lige efter din smag.

Festivitas kan anbefale Creativ Companys (CCHobbys) kæmpe udvalg af materialer og redskaber til julepynt. Ved at klikke på knappen herunder bliver du ført over til Creativ Companys hjemmeside. Du kan hente masser af idéer og vejledning til at lave din egen julepynt, og du kan købe alle materialerne samt evt. værktøj.

Hvis du gerne vil gøre dine julegaver ekstra personlige, kan du få Festivitas til at trykke silkebånd med din egen julehilsen.

Du kan også hente inspiration i CCHobbys mange gør-det-selv videoer med udførlig vejledning til alverdens DIY juleprojekter.

Du kan vælge mellem flere juletemaer – her er links til 5 inspirationskilder – så skulle der være lidt for enhver julesmag.

Brug for hjælp til julepynt?

Hvis du er faldet for noget julepynt hos CCHobby men måske alligevel synes, at det er for stort et arbejde at klippe, montere og samle selv, så send en mail og spørg, om det er noget Festivitas kan hjælpe med.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet

Send en forespørgsel til festivitas@festivitas.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere.
Når vi har fundet frem til materialer, så køber jeg dem hos CCHobby.
Der indkøbes til det antal du skal bruge dog afhængig af stk-antal i en pakke – hvis du fx skal bruge 12 bordkort, og der er materiale til 10 stk i en pakke, købes 2 pakker. Hvis det ønskes, kan resterne medsendes.

OBS! Materialer og min arbejdstid skal betales inden min bestilling hos CCHobby.
Din forespørgsel er helt uforpligtende.