DIY Invitationer

Er du Gør-det-selv-typen, og vil du gerne selv lave dine invitationer (eller takkekort)? Find inspiration til hvordan de skal se ud.

Festivitas kan anbefale Creativ Companys (CCHobbys) kæmpe udvalg af materialer og redskaber til kortfremstilling. Ved at klikke på knappen herunder bliver du ført over til Creativ Companys hjemmeside (kan evt. åbnes i ny fane ved at højre-klikke = åbn ny fane). Du kan hente masser af idéer og vejledning til at lave dine egne invitationer, og du kan købe alle materialerne samt evt. værktøj til fremstilling af dine indbydelser.

Inspiration og Køb af materialer til DIY invitationer hos CCHobby

CCHobby

Brug for hjælp til invitationer?

Hvis du er faldet for en invitation hos CCHobby men måske alligevel synes, at det er for stort et arbejde at klippe, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det.

Du vil måske også gerne have dine invitationstekster printet!
Få dine invitationskort gjort personlige med fx dit navn, dato m.m. på forsiden og invitationsteksten stilet til dine gæster.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil dine invitationer fremstå meget personlige.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet

Send en forespørgsel til festivitas.net@gmail.com med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere.
Når vi har fundet frem til materialer, så køber jeg dem hos CCHobby.
Der indkøbes til det antal du skal bruge dog afhængig af stk-antal i en pakke – hvis du fx skal bruge 12 invitationer, og der er materiale til 10 stk i en pakke, købes 2 pakker. Hvis det ønskes, kan resterne medsendes de færdige invitationer.

Prøveinvitation

Du mailer din tekst, jeg tilretter og opstiller den og sender en pdf til godkendelse.
Jeg laver en prøveinvitation og sender foto til godkendelse (efter alle materialer er indkøbt). Hvis det ønskes, kan prøveinvitationen sendes fysisk mod betaling af forsendelse.

OBS! Materialer og min arbejdstid skal betales inden min bestilling hos CCHobby.
Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Ved at få Festivitas til at skrive dine invitationer vil du få personlige kort med dine ønsker til stil og ordlyd.

Se også Festivitas’ egne kort – enten som præfabrikerede eller kundetilpassede kort.