Dekoration til din fest

Skab stemning til din fest med flot oppyntning. Det kan fx være balloner til vægge/loft, pomponer til bordet, flag og dekorationsbogstaver, der kan pynte overalt.

Alle dekorationer på denne sider linker over til CChobby, hvor du kan få inspiration i de mange kreative ideer og købe alt til din gør-det-selv fest.
Du kan bl.a købe:
– Balloner – Pomponer – Flag – Dekorationsbogstaver – Papirblomster

Balloner

Mange flotte balloner til din fest – også folie tal-balloner.
– Balloner af naturgummi.
– Folieballoner sølv, H: 41 cm.

Pomponer

Papirpomponer af silkepapir. Brug fantasien til oppyntning med disse flotte kugler, der fås i mange farver og i tre størrelser.

Papirblomster

Du kan finde inspiration til papirpynt, bl.a. disse flotte papirsblomster, der kan pynte til enhver fest. Fås i mange farver.

Bogstaver i træ og pap

Skriv dit yndlingscitat, jeres navne eller andet. Mal eller dekorér bogstaverne. Fås i træ og pap.

Brug for hjælp?

Hvis du er faldet for nogle karton/papir-projekter hos CCHobby, men måske synes, at det er for stort et arbejde at klippe, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet!

Send en forespørgsel til festivitas@festivitas.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så finder jeg ud af, om det er en opgave for Festivitas, og vi aftaler nærmere.
Jeg køber de aftalte materialer hos CCHobby.
Jeg indkøber til det antal du skal bruge dog afhængig af stk-antal i en pakke. Hvis det ønskes, kan overskydende materiale medsendes det færdige produkt.