Begravelse / Bisættelse

At miste kan være en svær proces, og der kan være mange ting at forholde sig til.
Hvis du gerne vil takke for tilstedeværelse ved begravelsen/bisættelsen, hilsner og blomster kan du få fremstillet personlige takkekort – evt. med foto af afdøde – som du kan sende som kort eller via email.

Det er en traditionsrig gestus at takke for blomster og opmærksomhed, og så ved afsenderen af buketten også, at den er vel modtaget.

Du kan også få fremstillet smukke, nærværende og personlige salmehæfter til den kirkelige handling eller ceremoni – evt. med minderige billeder, mindeord, efterfølgende sammenkomst m.m.

Send personlige takkekort

Efter en begravelse/bisættelse vil du måske gerne sende et personligt takkekort til dem, der har deltaget eller sendt blomster, men du har måske ikke overskuddet til selv at skrive takkekortene!

Her på siden finder du flere forskellige takkekort, der kan gøres helt personlige. Ønsker du det, skriver jeg et forslag til takkekortteksten med afdødes navn og måske et billede. Du kan også vælge nogle færdige motiver og takketekster. Se alle mulighederne under “Takkekort til begravelse/­bisættelse“.

Personlig tak som email

Vil du gerne sende din tak via email, kan du vælge ‘Email takkekort til begravelse/­bisættelse’. Disse takkekort har samme motiver som de trykte kort og kan også tilpasses, så de bliver personlige.

Salmehæfte

Det er en smuk afsked at have personlige salmehæfter med afdødes navn, dato, kirke og evt. billeder. I hæftet kan der også skrives noget personligt samt oplysning om evt. efterfølgende sammenkomst. Se eksempler på ‘Salmehæfter til begravelse/­bisættelse‘.

Begravelse - Bisættelse - takkekort

Har du spørgsmål?

… er du velkommen til at ringe på 2372 4217 eller sende en email til fe********@fe********.net