BRYLLUP

Bordkort – Menukort – Invitationer – Takkekort

Personlige og romantiske bryllupsinvitationer

De romantiske og komplette serier er specialfremstillede kort til jer, som gerne vil have et personligt præg med en rød tråd gennem hele bryllupsforløbet.
I disse serier har I mulighed for at vælge ‘kryds-i-kalenderen’-kort, indbydelse, kirkeprogram, menukort, bordkort, bordplan, serviet, servietring samt takkekort. Serierne kan mikses og laves i andre størrelser, farver m.m. – bare spørg !

Se også …

Eksklusive præfabrikerede kort, der kan gøres personlige med silkebånd med tryk, monogram eller mavebælte med brudeparrets navne. Pocketkort er meget brugt til bryllupsinvitationer, da der kan indsættes flere ark med information om festen i en lomme. Og endelig er der en helt Enkel Serie – der bare er lige-ud-ad-landevejen uden pynt men med personlig tekst.

E-kort

I kan også få lavet invitationer og takkekort som Email-kort. Vil I gerne sende en personlig bryllupsinvitation, men synes det er dyrt med postforsendelse? Så se Festivitas’ Email-invitationer. De tilpasses jeres tekst og evt. foto, og det eneste I skal gøre er at videresende dem til jeres gæster.

VIDSTE I AT ….
.. I kan få lavet E-takke­kort og E-invitationer?

Spar portoen – send invitationer som email. Personligt og nemt.

E-invitation bryllup

Har du spørgsmål?

… er du velkommen til at ringe på 2372 4217 eller sende en email til fe********@fe********.net