Bryllup2019-01-05T16:00:47+02:00

BRYLLUP

Bordkort – Menukort – Invitationer – Takkekort

Personlige og romantiske bryllupsinvitationer

De romantiske og komplette serier er specialfremstillede kort til jer, som gerne vil have et personligt præg med en rød tråd gennem hele bryllupsforløbet.
I disse serier har I mulighed for at vælge ‘kryds-i-kalenderen’-kort, indbydelse, kirkeprogram, menukort, bordkort, serviet, servietring samt takkekort. Serierne kan mikses og laves i andre størrelser, farver m.m. – bare spørg !

Se også vores Eksklusive lasercut kort, der kan gøres personlige med silkebånd med tryk, monogram eller mavebælte med brudeparrets navne. Pocketkort er meget brugt til bryllupsinvitationer, da man kan indsætte flere ark med information om festen ned i en lomme. Og endelig har vi en helt Enkel Serie – der bare er lige-ud-ad-landevejen uden pynt men med personlig tekst.

Som noget nyt kan I nu også få lavet invitationer og takkekort som Email-kort. Vil I gerne sende en personlig invitation, men synes det er dyrt med postforsendelse ? Så se vores Email-invitationer. De tilpasses jeres tekst og evt. foto, og I skal bare videresende dem til jeres gæster.

VIDSTE I AT ….
.. I kan få lavet E-takke­kort og E-invitationer?

Spar portoen – send invitationer som email. Personligt og nemt.

SE / BESTIL E-KORT
E-invitation bryllup