Invitationer / Indbydelser

Når du har noget, du gerne vil fejre, skal gæsterne jo trommes sammen og inviteres. Invitationer kan laves på mange måder – sjove, formelle, festlige, stilige, romantiske, personlige, enkle. Der findes noget til enhver anledning.

Du kan sætte dit eget præg på din invitation fx med en hobby, et minde, et monogram. Invitationerne kan også laves, så teksten bliver gjort personlig og stilet til hver enkelt gæst.

Hvis du ønsker kort designet specielt til din næste fest, så kig dig lidt omkring under Festivitas eget design:

Du kan også lade dig inspirere under Eksklusive invitationer og menukort og i Pocket kort. Disse kort kan dog ikke tilpasses i størrelse.
Er du mere til det helt enkle, skal du kigge under Den Enkle Serie. Det er til dig, der gerne vil ‘keep-it-simple’, men som samtidig ønsker lækkert karton og  en personlig skrevet indbydelse.
Blomster er også altid populære. Tag et kig under Blomsterkort, hvis du gerne vil give dine invitationer, bordkort eller menukort et farverigt look med de mange smukke motiver af blomster og blade.

Bestil invitationer (el. prøvekort)

Hvis du er faldet for et af Festivitas’ designkort og gerne vil bestille eller have et prøvekort, kan du sende en forespørgsel ved at udfylde denne uforpligtende formular. Forespørgsel på Festivitas kort.

Mangler du inspiration?

Kan du ikke lige finde den rigtige invitation, eller har du en idé til farve, stil m.m., så få os til at sende et forslag ved at udfylde denne uforpligtende formular: Forespørgsel på forslag til invitationer.

E-invitation

Trenden bevæger sig hen mod, at man ’bare’ sender en indbydelse på mail, men de fleste kan rigtig godt lide at modtage en flot invitation sendt med god gammeldags post. Mange hænger den op på køleskabet/­væggen, så man har noget dejligt at gå at glæde sig til, hver gang man ser den.

Spar portoen

Foretrækker du email, kan du også vælge at sende en personlig invitation på den måde. Se Festivitas’ udvalg af email invitationer, som du kan få tilpasset med din helt personlige tekst og evt. foto.

Bryllupsinvitationer

Disse pocket kort blev lavet til en kunde. Spørg hvis du ønsker tilsvarende.

VIDSTE DU AT …. du kan få Festivitas til at lave dine invitationer som email?

Email-invitation sølvbryllup

Hvad er forskellen på e-invitation og invitationskort ?
Hvad koster det ?
KLIK HER for at læse mere …

Har du spørgsmål?

… er du velkommen til at skrive på fe********@fe********.net eller ringe på 2372 4217.