Forside > Festkort > Invitationer
Invitationer2019-04-24T17:59:17+02:00

Invitationer / Indbydelser

Når du har noget, du gerne vil fejre, skal gæsterne jo trommes sammen. Invitationer kan laves på mange måder – sjove, formelle, festlige, stilige, romantiske, personlige, enkle… ja, der skal være lidt til enhver anledning. Sæt dit præg på netop din invitation, måske med en hobby, et minde, et monogram. Invitationerne kan have individuel tekst til dine gæster, og bliver naturligvis stilet til hver enkelt gæst.

Hvis du ønsker kort specielt designet til din begivenhed, så kig dig lidt omkring under ’Festivitas eget design’:

Kig også under Eksklusive invitationer og menukort og i Pocket kort. Disse kort kan dog ikke tilpasses i størrelse.
Eller er du til det helt enkle, kan du se under Den Enkle Serie – til dig der vil ’keep-it-simple’, men dog gerne vil have lækkert karton og  en personlig skrevet indbydelse.

Nu om dage er trenden lidt, at man ’bare’ sender en indbydelse på mail, men de fleste kan rigtig godt lide, at få en flot invitation sendt med god gammeldags post og så hænge den op på køleskabet/væggen – så har man også noget at gå at glæde sig til hver gang man ser den.

Spar portoen

Du kan også vælge at sende en personlig invitation pr. email. Se Festivitas’ udvalg af email invitationer, som du kan få tilpasset med din helt personlige tekst og evt. foto.

Se E-invitationer
invitation
Print/Tryk af  Invitation
(fra Konfirmation Variation)