Salmehæfter ved Begravelse / Bisættelse

Den smukkeste afsked

Ved en begravelse eller bisættelse synges der oftest salmer direkte fra Den Danske Salmebog. Det er en smuk afsked at have personlige sanghæfter med afdødes navn, dato, kirke og evt. billeder. I hæftet kan der også skrives noget personligt samt oplysning om evt. efterfølgende sammenkomst.

Vælg blandt de viste salmehæfter eller skriv gerne i kommentarfeltet, hvis der er andre ønsker. Salmerne/­sangene kan ses og høres på dendanskesalmebogonline.dk eller Højskolesangbogen.

PDF til godkendelse

Når du har bestilt dine salmehæfter, vil du inden for max. 12 timer modtage en pdf til godkendelse. Du er velkommen til at komme med ændringer, og først når du er tilfreds med salmehæftet, bliver de ønskede antal printet.

OBS! Salmehæfter skal bruges inden for en kort tidsfrist, så hvis de skal sendes, skal bestillingen være indgået senest 4 dage før begravelsen/bisættelsen.
Festivitas’ produktionstid er 1-2 dage. Sendes enten med PostNord Quickpakke dag-til-dag (hverdage) eller DAO (1-3 dage – de leverer også i weekenden). Kan også afhentes i Dragør. Ring 2372 4217 hvis du er i TIDSNØD, måske vi kan finde en hurtig leveringsløsning, fx via Movertransport – expresslevering.

Mængderabat:

10% rabat ved bestilling af flere end 40 hæfter (fratrækkes ved betaling).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig: Tlf. 2372 4217 / festivitas@festivitas.net.

Trykt takkekort med foto
Personlige Salmeblade Begravelse/Bisættelse

OBS! I kan også få trykt sanghæfter til jeres bryllup.
Ring eller skriv til Festivitas.net for tilbud.

Personlige salmehæfter: Vælg mellem forskellige motiver eller få et foto indsat.

Klik på billedet af det ønskede salmehæfte og udfyld bestillingsformularen.

Køb trykte takkekort i samme stil

Trykte takkekort