KOBBERBRYLLUP

Bordkort – Menukort – Invitationer – Velkomstsange

Få inspiration til festkortene til jeres kobberbryllup. Det kan være indbydelse eller bordkort med kobbertema.
12½ års bryllupsdag eller med andre ord kobberbryllup. Inviter til kobberbryllupsfest – måske venter der en ‘halv’ æresport! Send en personlig indbydelse til jeres gæster eller dæk et bord med smukke bordkort og menukort evt. med velkomstsange. Spørg hvis der er noget specielt I kunne tænke jer.

Måske I har en idé om noget, der er udskåret i kobber – hjerter, tallet 12½, nøgler og træer, eller hvis det skal holdes helt enkelt, kan I kigge på ‘Den enkle serie’ nederst på siden. Festivitas har også færdiglavede invitationer med smukke udskæringer samt kuvertkort til at indsætte indstikskort med information om sølvbryllupsfesten.

I  kan også få lavet invitationer som Email-kort. Vil I gerne sende en personlig kobberbryllupsinvitation, men synes det er dyrt med postforsendelse? Så se Festivitas’ Email-invitationer. De tilpasses jeres tekst og evt. foto, og I skal bare videresende dem til jeres gæster.

VIDSTE I AT ….
.. I kan få lavet Email-invitationer?

Spar portoen – send invitationer som email. Personligt og nemt.

kobberbryllup-email

Har du spørgsmål?

… er du velkommen til at ringe på 2372 4217 eller sende en email til fe********@fe********.net eller ringe på 2372 4217.