Fødseldag2018-08-24T10:50:45+00:00

FØDSELSDAG

Bordkort – Menukort – Invitationer – Takkekort

Personlige kort til din fødselsdag – mand / kvinde

Har du fødselsdag snart og vil du gerne fejre det med en fest ? Vil du også gerne have at dine fødselsdagskort fortæller noget om dig?
Du har måske et helt personligt foto eller et billede med et specielt minde, som du gerne vil have på dine indbydelser, bordkort eller menu. Så spørg os om det er noget vi kan hjælpe med. Vi kan skære/printe mange effekter, så mulighederne er mange.

Det kan være at du dyrker en sport – tennis, badminton, golf, fodbold, dans, ballet, svømning … Du har måske en hobby – dyrker sejlads, går på jagt, binder blomster, maler malerier, designer smykker, fotograferer landskaber, dykker efter koraller, slapper af i din campingvogn, rejser til storbyer eller strande, går på museum, samler frimærker… En invitation der er unik for dig, er langt mere personligt end blot at sende en mail.

En dejlig og minderig fødselsdagsfest begynder allerede, når dine gæster forventningsfulde åbner indbydelsen med din personlige fødselsdagsinvitation – så om du er mand eller kvinde – bliver 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90 eller 100 er en festlig anledning altid værd at fejre.

Se også Eksklusive lasercut kort, Lommekort og kort fra den Enkle Serie.