Save-the-day kort

Save-the-date – Reservér dagen – Sæt-kryds-i-kalenderen kort. Der er mange betegnelser for kort, som handler om at være ude i god tid.

Måske har I fastsat datoen for brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag osv. men endnu ikke fået alle detaljer på plads?

Og I vil gerne sikre jer, at jeres gæster får sat kryds i kalenderen i god tid, så de ikke er optaget af andre ting den dag. Så er det oplagt at sende et save-the-day kort, og så følger den detaljerede invitation senere.

Inspiration

I kan få inspiration til reservationskort i de kundetilpassede serier på denne side: Festivitas Design. Alle kortene kan tilpasses i størrelse, farve, med monogram, navne, m.m. Hvis I er til det helt klassiske, er Den enkle serie sikkert noget for jer eller måske med lidt blomstermotiver som i Blomsterkort

Tag også et kig under Eksklusive invitationer og menukort og i Pocket kort. Disse kort kan dog ikke tilpasses i størrelse.

Se de forskellige kundetilpassede serier her:

Er I faldet for en anden serie, hvortil der endnu ikke er lavet save-the-date kort, eller har I selv en idé til et design? Så ring eller skriv en mail om jeres ønsker, og vi kan tage en snak om mulighederne.

Print/Tryk af Save-the-day kort
(fra Cupido-serien)

Gør-Det-Selv kort fra CCHobby

Er du kreativ og ønsker at lave jeres save-the-date kort selv, så tag et kig på CCHobbys kreative idéer. Der er måske ikke et specifikt save-the-date kort, men du kan hente inspiration samt købe de materialer, du skal bruge.

Hvis du er faldet for et specifikt kort, men alligevel gerne vil have Festivitas til at lave dem, så kan du læse mere under DIY Invitationer.