Save-the-day kort

Save-the-date – Reservér dagen – Sæt-kryds-i-kalenderen kort. Der er mange betegnelser for kort, som handler om at være ude i god tid.

Måske har I fastsat datoen for brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag osv. men endnu ikke fået alle detaljer på plads?

Og I vil gerne sikre jer, at jeres gæster får sat kryds i kalenderen i god tid, så de ikke er optaget af andre ting den dag. Så er det oplagt at sende et save-the-day kort, og så følger den detaljerede invitation senere.

Inspiration

I kan få inspiration til reservationskort i de kundetilpassede serier på denne side: Festivitas Design. Alle kortene kan tilpasses i størrelse, farve, med monogram, navne, m.m. Hvis I er til det helt klassiske, er Den enkle serie sikkert noget for jer eller måske med lidt blomstermotiver som i Blomsterkort

Tag også et kig under Eksklusive invitationer og menukort og i Pocket kort. Disse kort kan dog ikke tilpasses i størrelse.

Se de forskellige kundetilpassede serier her:

Er I faldet for en anden serie, hvortil der endnu ikke er lavet save-the-date kort, eller har I selv en idé til et design? Så ring eller skriv en mail om jeres ønsker, og vi kan tage en snak om mulighederne.

Save the day kort
Print/Tryk af Save-the-day kort
(fra Cupido-serien)