Bordoversigt og Hvem-er-Hvem

Gæsterne er klar til at gå til bords til din fest. Og det er altid spændende, for hvem skal de mon sidde ved siden af?

En god mulighed er at have et kombineret menukort med bordoversigt og evt. en kort beskrivelse af hver enkelt gæst.

Måske tænker dine gæster “hvem er dog alle de mennesker – og hvilken relation har de til fx brudeparret, fødselaren eller konfirmanden?”. Her kan løsningen være at skrive en lille kort historie om relationen til den/dem, der bliver fejret. Det gør det også nemmere for dine gæster at huske, hvem der er hvem bagefter.

Menukort med bordoversigt

Til serien ‘Bryllup – Simplicity’ kan du se et kombineret menukort med bordplan og hvem-er-hvem og lade dig inspirere af det til din egen fest.

Denne serie er holdt stilrent i perlemorskarton og med et enkelt monogram, der er limet på i tyndt guldpapir på forsiden. Menuen er printet på kortets venstre side. Et 3-fløjet ark foldes ud med en oversigt over, hvem der skal sidde ved hvilket bord, og hvem hver gæst er og deres relation til festens midtpunkt.
Bordplaner kan designes til alle serier. Spørg hvis du søger noget specifikt.

Pocket kort (lommekort) egner sig også fint som menukort med bordoversigt, da der er en lomme til beskrivelse af gæsterne. Festivitas har et udvalg af både Pocket kort og Eksklusive kort. Dog kan disse ikke ændres i størrelsen, da de er præfabrikerede.

Vidste du for resten, at du også kan få designet monogrammer? De bliver smukt udskåret, og du kan enten lime dem på kort eller servietter, eller de kan strøs ud på bordet som festligt pynt.
Se mere under Monogrammer for inspiration.

Print/Tryk af Bordoversigt / Hvem-er-hvem
(Fra Bryllup Simplicity)