E-kort / E-mail invitationer og takkekort

Vil du gerne sende en personlig invitation, et takkekort eller julekort via email, så er et e-kort den perfekte løsning.

Her kan du få lavet et personligt e-kort. Det eneste du skal gøre er at indsætte din tekst og billede, så sætter jeg det hele op for dig – og tilpasser billedet, hvis du har ønsker til billedbehandling.

Du får herefter tilsendt to mails. I den ene mail er dit e-kort vedhæftet som jpg (for evt. print). Den anden mail er klar til, at du bare skal videresende til dine modtagere. Lettere bliver det ikke.

Hvis du ønsker det, kan du også få stilet hver enkelt e-mail med din modtagers navn: ”Kære moster Anna” (+ 5,- kr. pr. mail), så det bliver endnu mere personligt. Du får den første mail til korrektur, og når du har godkendt den, får du de resterende mails.

Spar både tid og porto med e-kort

I vores digitaliserede verden vil mange gerne sende en personlig invitation, takkekort eller julekort som en email og derved spare tid og porto. Det kan gøres på mange måder og i mange avancerede systemer, der kan være svære at gennemskue. I nogle af dem skal du enten oprette dig som bruger med log-in eller betale ved ‘tjek-ud’ – og så er det alligevel dig, der skal tilpasse design, opsætning, indhold m.m.

Hos Festivitas sættes din mail op med tekst/­billede – og du skal bare trykke på ‘Videresend’.

Unikke email kort – vælg mellem 3 kategorier:

* OBS! Beløbet er et engangsbeløb og du kan sende til et ubegrænset antal modtagere.

Sådan gør du:

– vælg et færdigt billede eller upload dit eget foto
– vælg en skrifttype
– skriv din tekst i tekstfeltet (jeg sørger for opsætning og tilpasning)
– læg i kurv og betal.

Du vil få tilsendt en mail (inden for 2-3 hverdage) med dit e-kort indsat, og herefter skal du bare videresende til dine gæster/modtagere. En vejledning i, hvordan du videresender mailen, er vedhæftet.

Som bonus medfølger der en jpg til print. Det anbefales at indsætte jpg’en i et tekstbehandlingsprogram for at kunne tilpasse til den ønskede print-størrelse.
OBS! Da disse e-kort er baseret på email-forsendelse, ydes der ikke print-support.

Vil du gerne have dine e-kort printet ud?

Hvis du ikke har mulighed for selv at printe kortene, kan jeg gøre det for dig. Kontakt mig på mail festivitas@festivitas.net for at få en pris på det.

Betingelser

Med i prisen er 1 korrektur/tilpasning. For efterfølgende ændringer er prisen 50,- kr.
Se iøvrigt Handelsbetingelser for E-kort

GENVEJE:

Nedenfor kan du nemt klikke dig videre til den type e-kort, der passer til den anledning, du skal bruge kortet i, men selv om der måske står ‘Bryllup’, kan kortet jo sagtens anvendes til andre anledninger. Det er din tekst (og evt. billede), der skaber kortet. Invitationer kan også anvendes til takkekort og omvendt.