E-kort / E-mail invitationer og takkekort

Vil du gerne sende en personlig invitation, et takkekort eller julekort via email, så er et e-kort den perfekte løsning.

Her kan du få lavet et personligt e-kort. Det eneste du skal gøre er at indsætte din tekst og billede, så sætter jeg det hele op for dig – og tilpasser billedet, hvis du har ønsker til billedbehandling.

Du får herefter tilsendt to mails. I den ene mail er dit e-kort vedhæftet som jpg (for evt. print). Den anden mail er klar til, at du bare skal videresende til dine modtagere. Lettere bliver det ikke.

Hvis du ønsker det, kan du også få stilet hver enkelt e-mail med din modtagers navn: ”Kære moster Anna” (+ 5,- kr. pr. mail), så det bliver endnu mere personligt. Du får den første mail til korrektur, og når du har godkendt den, får du de resterende mails.

Spar både tid og porto med e-kort

I vores digitaliserede verden vil mange gerne sende en personlig invitation, takkekort eller julekort som en email og derved spare tid og porto. Det kan gøres på mange måder og i mange avancerede systemer, der kan være svære at gennemskue. I nogle af dem skal du enten oprette dig som bruger med log-in eller betale ved ‘tjek-ud’ – og så er det alligevel dig, der skal tilpasse design, opsætning, indhold m.m.

Hos Festivitas sættes din mail op med tekst/­billede – og du skal bare trykke på ‘Videresend’.

Unikke email kort – vælg mellem 3 kategorier: