Bordkort til enhver anledning

Print/tryk af bordkort

Du skal holde fest og vil gerne dække et flot festbord. Du vil måske gerne have bordkort som æsker eller i en bestemt farve, facon, tema eller stil.

Hos Festivitas kan du få bordkort i mange varianter til forskellige anledninger. Det viste billede er taget fra Fødselsdagsserien Trekant og fungerer både som bordkort og menukort (kortet kan åbnes), men du kan også finde mere enkle kort.

Spørg hvis du har en bestemt hobby, som du godt kunne tænke dig som motiv på kortet. Måske ønsker du et monogram eller et foto på kortene til festbordet.

Du kan få mere inspiration under ‘Kundetilpassede kort‘, du kan mikse på kryds og tværs, eller måske har du selv en god idé! Så selv om du skal fejre fødselsdag, kan det være, du kan hente inspiration i fx guldbryllup !

Her kan du finde et udvalg af bordkort:
Bordkort til fødselsdag
Bordkort til konfirmation
Bordkort til bryllup
Bordkort til kobberbryllup
Bordkort til sølvbryllup
Bordkort til guldbryllup

Festivitas har også præfabrikerede kort, hvor du kan vælge selv at skrive teksten eller få mig til at lave det for dig. Det samme gælder for Pocket kort.
Hvis du er til det helt enkle, kan du se under Den enkle serie eller Blomsterkort.

Bordkort
Print/Tryk af Bordkort
(fra Fødselsdag Trekant)

Gør-Det-Selv kort fra CCHobby

Er du kreativ og ønsker at lave dine bordkort selv, så tag et kig på CCHobbys kreative idéer. Du kan hente inspiration og vejledning samt købe de materialer og redskaber, du skal bruge.

Hvis du er faldet for et specifikt kort, men alligevel gerne vil have Festivitas til at lave dem, så kan du læse mere under DIY Bordkort.