Om mig

Mit navn er Connie Spangenberg, og jeg er indehaver af Festivitas.net.

Jeg har en stor passion for det kreative og holder meget af at skabe smukke, sjove og anderledes kort i lækkert karton. Jeg kan selv godt lide at modtage en personlig invitation, der er stilet til mig, og hvor man kan se, at det afspejler personen, der inviterer til fest.

En fest begynder godt, når man kan sætte sig til et festpyntet bord, hvor der er gjort meget ud af detaljer, farver, blomstersammensætning og ikke mindst, at bordkort og menukort matcher i stil og personlighed.

Lad mig hjælpe dig

… med at finde frem til de rigtige kort til din fest – og ikke mindst at skrive, opstille, korrekturlæse, fotoredigere, beskære, lime, folde m.m.m. alle dine kort – du ved selv, at dette kan være en tidsrøver!

Her dækker jeg bord på en bryllupsmesse

Skal du holde fest ?

… så glæder du dig sikkert til at samle venner og familie til en hyggelig dag, du kan tænke tilbage på længe.

Men hvis du tidligere har prøvet at invitere til fest, ved du sikkert, at der er mange punkter på to-do-listen, inden du overhovedet når til at holde selve festen.

Nogle af dem er invitationer, bordkort og menukort. Er du én af dem, der gerne vil uddelegere den del af festen, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg skaber festkort ud fra dine individuelle ønsker. Det betyder, at du slipper for at skulle bruge tid på at skrive invitationer, menukort, folde servietter osv. Selvom det ikke er dig selv, der laver festkortene, så vil de alligevel være meget personlige og unikke, fordi jeg lytter til dine ønsker.

Mit bud på en romantisk borddækning

Personlige kort

Når jeg skaber dine personlige kort, bruger jeg effekter som fotos (evt. dine egne), trykte bånd med egen tekst, monogrammer osv.
Jeg kan også udskære flotte effekter som f.eks. hjerter, rammer, blomster, forskellige hobbies, hvis du ønsker det.

Din fordel er, at jeg klarer arbejdet for dig, og jeg har altid fokus på god service og det personlige præg. Din fest sker jo kun én gang.