Forside > Om Festivitas
Om Festivitas2018-08-24T11:12:52+02:00

Skal du holde fest ?

… så glæder du dig sikkert til at samle venner og familie til nogle hyggelige timer.

Alle der har prøvet at invitere til fest ved, at der er mange punkter på to-do-listen inden festen kan holdes. Nogle af dem er invitationer, bordkort og menukort. Er du én af dem der gerne vil uddelegere den del af festen, så er hjælpen her.

Hos os skaber vi festkort ud fra individuelle ønsker i det omfang det er muligt. Slip for at skulle bruge tid på at skrive invitationer, folde servietter, m.m. Selvom det ikke er dig selv, der laver festkortene, så vil de alligevel virke personlige og unikke, fordi vi lytter til dine ønsker.

Bryllupsbord hos Festivitas

Personlige kort

Vi skaber bl.a. personlige kort ved at bruge effekter som fotos, trykte bånd med egen tekst, monogrammer m.m. Vi kan også udskære flotte effekter f.eks. hjerter, rammer, blomster, forskellige hobbies, m.m. Festivitas klarer arbejdet for dig og har altid fokus på god service og det personlige præg.

Vi kan levere indbydelser, save-the-day kort, bordkort, menukort, kirkeprogram, takkekort, m.m. til alle de store begivenheder der er i livet. Det kunne f.eks. være til barnedåb, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag, konfirmation, studentergilde – ja alt man nu kan finde på at fejre.

Vi kan også levere smukke præfabrikerede kort samt pocket kort, hvis du ønsker selv at skrive teksten. Se vores fire kategorier under KORTSERIER 

Du kan også binde smukke silkebånd om dine kort, hvorpå der er trykt din personlige tekst. Båndene findes i mange farver og der printes også i guld og sølv. Se mere under SILKEBÅND MED TRYK.

Vi designer monogrammer og udskærer dem i guld, sølv, kobber og farvet karton. Monogrammerne kan sættes på servietter, kort eller strøs på bordet. Se mere under MONOGRAMMER.

Kig dig omkring på hjemmesiden og se om der er noget du kan blive inspireret af til din fest. Hvis ikke du lige finder dét, du kunne tænke dig, så skriv/ring og spørg.

Mange festlige hilsner

Connie Spangenberg

Kontakt Festivitas her