SØLVBRYLLUP

Bordkort – Menukort – Invitationer – Velkomstsange

Få inspiration til festkortene til jeres sølvbryllup.
25 år er gået og nu skal sølvet fejres. Saml familie og venner fra nær og fjern med en personlig indbydelse. Vælg f.eks. at få et udskåret monogram sat på indbydelsen, eller I har måske et minde, foto, citat eller andet, der fortæller noget om jer, som I gerne vil have skal være et tema til jeres sølvbryllupsfest.
Få hjælp til at skrive teksten og få designet kortet, så det bliver personligt. Det eneste I skal gøre er at lægge invitationerne i de medfølgende kuverter, sætte navn, adresse og frimærker på og glæde jer til en dejlig fest. Bordkort og menukort kan naturligvis udføres i samme stil.

Som alternativ til disse personlige kort, har Festivitas også præfabrikerede kort, hvor en invitation kan indsættes. Pocket kort kan også anvendes til indbydelser, og så er der den helt Enkle Serie uden pynt men med personlig tekst.

I kan også få lavet invitationer som Email-kort. Vil I gerne sende en personlig sølvbryllupsinvitation, men synes det er dyrt med postforsendelse? Så se Festivitas’ Email-invitationer. De tilpasses jeres tekst og evt. foto, og det eneste I skal gøre er at videresende dem til jeres gæster.

VIDSTE I AT ….
.. I kan få lavet Email-invitationer?

Spar portoen – send invitationer som email. Personligt og nemt.

Email-invitation sølvbryllup

Har du spørgsmål?

… er du velkommen til at ringe på 2372 4217 eller sende en email til fe********@fe********.net