DIY Menukort

Vil du gerne selv lave menukort til din fest? Måske vil du gerne have bordkort i samme stil. Festivitas har mange slags kort, og du er velkommen til at søge inspiration ved at kigge i alle kategorierne her på hjemmesiden.

Brug for hjælp til menukort?

Hvis du er faldet for nogle menukort men måske alligevel synes, at det er for stort et arbejde at skære, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det.

Få dine menukort gjort personlige med fx dit navn, dato m.m. på forsiden og menuen sat pænt op.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil dine menukort fremstå meget personlige.

Du vil måske gerne have dine egne menukort printet! – så kontakt Festivitas for pris.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet

Send en forespørgsel til fe********@fe********.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere.

Prøvemenukort

Du mailer din menutekst, jeg tilretter og opstiller den og sender en pdf til godkendelse.
Jeg laver et prøvemenukort og sender foto til godkendelse (efter alle materialer er indkøbt). Hvis det ønskes, kan prøvemenukortet sendes fysisk mod betaling af forsendelse.

Menukort og bordkort med eucalyptus

Hent inspiration til menukort, fx Eucalyptus

Festivitas’ egne menukort

Ved at få Festivitas til at lave dine menukort vil du få personlige kort med en rød tråd gennem hele dit festforløb.

Kundetilpassede menukort: Se eksempler påmenukort under Festivitas’ kundetilpassede kort – eller skriv, hvis du har et ønske.

Den enkle serie: Enkle menukort – printet på valgfrit karton i mange farver og kvaliteter. Se yderligere under Den enkle serie.

Blomsterkort: Fine blomstermotiver der trykkes på menukort (mange forskellige). Find dem under Blomsterkort.