DIY Menukort

Vil du gerne selv lave menukort til din fest? Find inspiration til hvordan de skal se ud og dæk et festligt bord. Måske vil du gerne have bordkort i samme stil.

Festivitas anbefaler Creativ Companys (CCHobby) Gør-det-selv verden, og ved at klikke på linket bliver du ledt over til CCHobbys hjemmeside, hvor du finder masser af idéer og vejledning til at lave dine egne menukort, og hvor du kan købe alle de materialer og evt. værktøj, som du skal bruge til at fremstille flotte menukort:

Brug for hjælp til menukort?

Hvis du er faldet for nogle menukort hos CCHobby men måske alligevel synes, at det er for stort et arbejde at skære, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det.

Du vil måske også gerne have dine menukort printet!
Få dine menukort gjort personlige med fx dit navn, dato m.m. på forsiden og menuen sat pænt op.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil dine menukort fremstå meget personlige.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet

Send en forespørgsel til festivitas@festivitas.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere.
Når vi har fundet frem til materialer, så køber jeg dem hos CCHobby.
Der indkøbes til det antal du skal bruge dog afhængig af stk-antal i en pakke – hvis du fx skal bruge 12 menukort, og der kun er materialer til 10 i en pakke, købes 2 pakker. Hvis det ønskes, kan resterne medsendes de færdige menukort.

Prøvemenukort

Du mailer din menutekst, jeg tilretter og opstiller den og sender en pdf til godkendelse.
Jeg laver et prøvemenukort og sender foto til godkendelse (efter alle materialer er indkøbt). Hvis det ønskes, kan prøvemenukortet sendes fysisk mod betaling af forsendelse.

OBS! Materialer og min arbejdstid skal betales inden min bestilling hos CCHobby. 
Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Ved at få Festivitas til at lave dine menukort vil du få personlige kort med en rød tråd gennem hele dit festforløb.

Se også Festivitas’ egne kort – enten som Præfabrikerede Kort / Kundetilpassede kort eller i de 2 serier Blomsterkort og Den enkle serie.