Menukort

Print/tryk af menukort

Mums …. gæsterne kigger forventnings­fulde i menukortet og glæder sig til at smage på alle lækkerierne.

Hvilken type fest er det? Det helt store bryllup med flæser og blonder – den farverige konfirmation – den sjove fødselsdag – det enkle kobberbryllup – det stilige sølvbryllup – det klassiske guldbryllup?

Hos Festivitas finder du menukort, der passer til alle de specielle anledninger.

Spørg hvis du har en hobby, det kunne være sjovt at have som motiv på menukortet. Eller måske ønsker du et monogram eller et foto på kortene til dit festbord.

Skal der ligge et kort til hver gæst, eller skal det evt. være en kombination, hvor gæstens navn er skrevet på menukortet.

Dækker du op til ta’-selv-bord / buffet, så der bare skal være nogle meget høje synlige kort på buffet­bordet, eller er gæsterne delt op ved små borde, så der skal stå et par stykker på hvert bord !

Du kan få masser af inspiration under Festivitas eget design,

Menukort til fødselsdag
Menukort til konfirmation
Menukort til bryllup
Menukort til kobberbryllup
Menukort til sølvbryllup
Menukort til guldbryllup

Festivitas har også mange andre kort, der egner sig til menukort fx:

Print/Tryk af Menukort
(fra Fødselsdag Rose)

Gør-Det-Selv kort fra CCHobby

Er du kreativ og ønsker at lave dine menukort selv, så kan du tage et kig på CCHobbys kreative idéer. Du kan hente inspiration og vejledning samt købe de materialer og redskaber, du skal bruge.

Hvis du er faldet for et specifikt kort, men alligevel gerne vil have Festivitas til at lave dem, så kan du læse mere under DIY Menukort.