DIY Invitationer

Er du Gør-det-selv-typen, og vil du gerne selv lave dine invitationer (eller takkekort)? Du er meget velkommen til at finde inspiration hos Festivitas. Se under de mange kategorier i menuerne.

Måske du selv har kreeret dine invitationer og gerne vil have dem printet. Skriv til Festivitas for mulighed og pris.

Brug for hjælp til invitationer?

Hvis du er faldet for en invitation på nettet men synes, at det er for stort et arbejde at klippe, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det. Send et link, så kan vi tage en snak.

Få dine invitationskort gjort personlige med fx dit navn, dato m.m. på forsiden og invitationsteksten stilet til dine gæster.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil dine invitationer fremstå meget personlige.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet

Send en forespørgsel til fe********@fe********.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere. Hvis der ønskes materialer, som Festivitas ikke har på lager, skal de betales, inden jeg bestiller dem.

Prøveinvitation

Du mailer din tekst, jeg tilretter og opstiller den og sender en pdf til godkendelse.

Festivitas’ egne invitationer

Ved at få Festivitas til at skrive dine invitationer vil du få personlige kort med dine ønsker til stil og ordlyd.

Præfabrikerede kort: Se udvalget af indkøbte invitationer under Eksklusive invitationer og menukort.

Kundetilpassede kort: Få personliggjort dine indbydelser. Se eksemplerne under Festivitas’ kundetilpassede kort – eller skriv, hvis du har et ønske.

Den enkle serie: Enkle invitationer med din tekst samt personlig forside – printet på valgfrit karton i mange farver og kvaliteter. Se yderligere under Den enkle serie.

Pocket kort: Lommekort i forskellige mål og farver. De egner sig perfekt til invitationer med flere ark, der kan sættes i lommen. Se dem under Pocket kort.

Blomsterkort: Fine blomstermotiver der trykkes på invitationer (mange forskellige). Find dem under Blomsterkort.