DIY Bordkort

Vil du gerne selv lave bordkort til din fest? Find inspiration til hvordan de skal se ud og dæk et festligt bord. Du vil måske også gerne have menukort i samme stil!

Festivitas anbefaler Creativ Companys (CCHobby) Gør-det-selv verden og ved at klikke på knappen herunder, bliver du linket over til CCHobby, hvor du får masser af idéer og vejledning til at lave dine egne bordkort.
Du kan købe alle de materialer og evt. værktøj, som du skal bruge til at fremstille dine bordkort:

Brug for hjælp til bordkort?

Hvis du er faldet for nogle bordkort hos CCHobby men måske alligevel synes, at det er for stort et arbejde at skære, montere og folde selv, så kan du få Festivitas til det.

Du vil måske også gerne have påtrykt dine gæsters navne!
Få dine bordkort gjort personlige med fx dit navn, dato øverst på kortet.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil dine bordkort fremstå meget personlige.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet

Send en forespørgsel til festivitas@festivitas.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere.
Når vi har fundet frem til materialer, så køber jeg dem hos CCHobby.
Der indkøbes til det antal du skal bruge dog afhængig af stk-antal i en pakke – hvis du fx skal bruge 12 bordkort, og der kun er materialer til 10 i en pakke, købes 2 pakker. Hvis det ønskes, kan resterne medsendes de færdige bordkort.

Prøvebordkort

Du mailer dine gæsters navne.
Jeg laver et prøvebordkort og sender foto til godkendelse (efter alle materialer er indkøbt). Hvis det ønskes, kan prøvebordkortet sendes fysisk mod betaling af forsendelse.

OBS! Materialer og min arbejdstid skal betales inden min bestilling hos CCHobby.
Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Ved at få Festivitas til at lave dine bordkort vil du få personlige kort med en rød tråd gennem hele dit festforløb.

Se også Festivitas’ egne kort – enten som Kundetilpassede kort eller i de 2 serier Blomsterkort og Den enkle serie.