KONFIRMATION

Bordkort – Menukort – Invitationer – Takkekort

Kort til Konfirmation – Personlige kort til en festlig konfirmation for drenge og piger

Vil du gerne slippe for arbejdet med at lave invitationer, bordkort eller menukort selv? Jeg skaber festkort ud fra dine ønsker og tilpasser dem, så de bliver personlige.

Har du en hobby, passion eller et dekorativt ønske, så klik ind på variationskortene. Her er der mange muligheder for udskårede figurer. Se de mange muligheder for flotte og unikke kort.
Du kan også få sat dit foto på indbydelserne – måske du spiller fodbold, er cykelrytter, rider på din egen hest, sejler, spiller badminton, danser ballet, svømmer, spiller hockey, volleyball eller noget helt andet. Eller du kan måske godt lide en bestemt figur, som du gerne vil have udskåret – et hjerte, sommerfugl eller dit eget design?
Mange af konfirmationskortene kan udføres i andre farver end de viste. Spørg hvis der er noget bestemt, du søger.

Andre slags kort at vælge mellem

Se også Eksklusive færdiglavede kort, Lommekort og kort fra den Enkle Serie.

Du kan også få lavet invitationer og takkekort som Email-kort. Vil du gerne sende en personlig konfirmations­invitation, men synes det er dyrt med postforsendelse? Så se Festivitas’ Email-invitationer. De tilpasses din tekst og evt. foto, og det eneste du skal gøre er at videresende dem til dine gæster.

VIDSTE DU AT ….
.. du kan få lavet E-takke­kort og E-invitationer?

Spar portoen – send invitationer som email. Personligt og nemt.

email konfirmation

Har du spørgsmål?

… er du velkommen til at ringe på 2372 4217 eller sende en email til fe********@fe********.net eller ringe på 2372 4217.