DIY Kort og Pynt

Find inspiration til dine DIY kort (Do-It-Yourself) – GDS invitationer, bordkort m.m. her.
Er du Gør-Det-Selv-typen, og vil du gerne selv lave dine festkort og bordpynt, så se mulighederne her på siden.

ELLER er du faldet for et flot design hos fx CCHobby, men orker ikke selv at give dig i kast med mange kort, så få Festivitas til at gøre arbejdet for dig. Det kan være, at du har fundet idéer på nettet eller selv har en idé i tankerne, så er du altid velkommen til at ringe på 2372 4217 eller sende en email til festivitas@festivitas.net så snakker vi om mulighederne. Se mere under billederne.

Festivitas kan anbefale Creativ Companys (CCHobbys) kæmpe udvalg af materialer og redskaber til kortfremstilling. Et stort udvalg der dækker bredt over DIY / GDS til at skabe bl.a. invitationer, kuverter, bordkort, menukort, sangskjulere og en masse festpynt.

Inspiration og køb hos CCHobby

Ved at klikke på linket bliver du ført over til Creativ Companys hjemmeside, og her kan du hente masser af idéer og vejledninger til at lave dine egne kort og pynt til festbordet, og du kan købe alle materialerne samt evt. værktøj til fremstilling af dine lav-selv projekter.

Brug for hjælp?

Hvis du er faldet for nogle kort hos CCHobby el. andre men måske synes, at det er for stort et arbejde at printe, klippe, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet!

Send en forespørgsel til festivitas@festivitas.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere.
Jeg køber de aftalte materialer til fremstilling af dine kort hos CCHobby.
Jeg indkøber til det antal, du skal bruge dog afhængig af stk-antal i en pakke – hvis du fx skal have lavet 14 indbydelser, og der er materiale til 10 stk i en pakke, købes 2 pakker. Hvis det ønskes, kan resterne medsendes de færdige kort.

Prøvekort

Du mailer din tekst, jeg tilretter og opstiller den og sender en pdf til godkendelse.
Jeg laver et prøvekort og sender foto til godkendelse (når alle materialer er indkøbt). Hvis det ønskes, kan prøvekortet sendes fysisk mod betaling af forsendelse.

Obs! Materialer og min arbejdstid skal betales inden min bestilling af dine materialer hos CCHobby. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Brug for print af eget design?

Hvis du selv har designet dine invitationer, bordkort eller menukort i fx Canva og gerne vil have dem printet! – så kontakt Festivitas for pris.

Festivitas Egne Kort

Hvis Festivitas designer dine festkort, kan de gøres personlige med fx dit navn, dato m.m. på forsiden og invitationsteksten stilet til dine gæster.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil du kunne få en rød tråd gennem hele dit festforløb med kort, der matcher i stil.

Ved at få Festivitas til at kreere dine festkort vil du få personlige kort med dine ønsker til stil og ordlyd.

Se også Festivitas’ egne kort – enten som præfabrikerede eller kundetilpassede kort.