DIY Kort og Pynt

Er du Gør-Det-Selv-typen, og vil du gerne selv lave dine festkort og bordpynt, så kan du evt. søge inspiration her på min hjemmeside. Du kan finde mange slags invitationer og bordkort – lige fra det meget stilrene og enkle til det mere detaljerede og romantiske – så kig dig omkring og få idéer.

Du har måske fundet inspiration til dine DIY kort (Do-It-Yourself) – GDS invitationer og bordkort ved at søge på nettet!

Brug for hjælp?

Hvis du er faldet for nogle kort men måske synes, at det er for stort et arbejde at printe, klippe, montere og samle selv, så kan du få Festivitas til det.

Ja tak, Festivitas gør arbejdet!

Send en forespørgsel til fe********@fe********.net med et link til det design, du kunne tænke dig, så aftaler vi nærmere. Du er også altid velkommen til at ringe på 2372 4217, så snakker vi om mulighederne.

Brug for print af eget design?

Hvis du selv har designet dine invitationer, bordkort eller menukort i fx Canva og gerne vil have dem printet! – så kontakt Festivitas for pris.

Festivitas’ Egne Kort

Hvis Festivitas designer dine festkort, kan de gøres personlige med fx dit navn, dato m.m. på forsiden og invitationsteksten stilet til dine gæster.
Hvad enten du inviterer til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, studenterfest – ja alt muligt, så vil du kunne få en rød tråd gennem hele dit festforløb med kort, der matcher i stil.

Ved at få Festivitas til at kreere dine festkort vil du få personlige kort med dine ønsker til stil og ordlyd.

Færdige (præfabrikerede) kort: Festivitas har et lille udvalg af indkøbte invitationskort. Se udvalget under Eksklusive invitationer og menukort.

Kundetilpassede kort: Jeg personliggør dine ønsker til invitationer, bordkort og menukort. Se eksemplerne under Festivitas’ kundetilpassede kort – eller skriv, hvis du har et ønske.

Den enkle serie: Ja, den er meget enkel – din tekst samt personlig forside – printet på valgfrit karton i mange farver og kvaliteter. Se yderligere under Den enkle serie.

Pocket kort: Festivitas har indkøbt nogle lommekort i forskellige mål og farver. Se dem under Pocket kort.

Blomsterkort: Blomster er altid et hit på invitationer, bordkort og menukort. Få din egen tekst på disse smukke blomsterkort (mange forskellige). Find dem under Blomsterkort.