Guldbryllup2019-01-05T16:31:11+02:00

GULDBRYLLUP

Bordkort – Menukort – Invitationer – Velkomstsange

Find inspiration til jeres guldbryllupskort.
50 års ægteskab er guld værd. Invitér til guldbryllupsfest med en unik invitation eller dæk et bord med smukke bordkort og menukort evt. med velkomstsange. I har måske nogle bestemte minder fra et langt liv sammen, som I gerne vil have gengivet på jeres indbydelser eller i bordpynten.
I er velkomne til at spørge, hvis I har specielle ønsker.I kan naturligvis også vælge ud fra en kortserie enten som vist her på siden eller under bryllup, kobberbryllup og sølvbryllup.
Hvis I ønsker at holde kortene i en meget enkelt stil, er der den enkle serie vist nederst på siden. Vi har også flotte laserskårede færdiglavede kort, der kan indeholde en personlig invitation og evt. pyntes med silkebånd, mavebælte eller lignende. Lommekort fører vi også i forskellige udgaver og farver.

Som noget nyt kan I nu også få lavet invitationer som Email-kort. Vil I gerne sende en personlig invitation, men synes det er dyrt med postforsendelse ? Så se vores Email-invitationer. De tilpasses jeres tekst og evt. foto, og I skal bare videresende dem til jeres gæster.

VIDSTE I AT ….
.. I kan få lavet Email-invitationer?

Spar portoen – send invitationer som email. Personligt og nemt.

SE / BESTIL E-KORT
guldbryllup-email